höjdpunkterboka demo

Comenius: People & Talent Management Solutions

Digitala IT-lösningar för innovativ och engagerande Talent Management

Vi på Comenius har en passion för IT-lösningar och Talent Management. Vi vet hur fundamentalt det är att attrahera, engagera och behålla rätt kompetens för att säkerställa er organisations utveckling och affärsresultat.

Sedan 2001 har Comenius kombinerat djupgående kunskaper och erfarenheter av Talent Management bästa praxis och processer. Genom denna expertis tillsammans med vår världsledande partner SABA ser vi till att skapa värde för våra kunder och ge rätt förutsättningar för att de ska kunna fokusera på att implementera sina Talent Management strategier.

Det vi erbjuder är en engagerande, social och användarvänlig Talent Management plattform för att underlätta för våra kunder att göra sin personal framgångsrik, och bygga en kultur av högpresterande medarbetare genom organisationen.

Comenius och Saba

Comenius är en långsiktigt strategisk partner till Saba i UK, Skandinavien och globalt.

Varför har vi valt att arbeta med Saba?

Helt enkelt för att Saba är ledande i branschen och en innovatör när det kommer till att utveckla intelligenta, sociala och engagerande Talent Management lösningar. Viktigast av allt är att deras lösningar stämmer överens med vårt mål om att erbjuda ett Talent Management system som innefattar samtliga delar i Talent Management livscykeln.